Arash & Sasy live in concert -Gothenburg

The event is expired

Atish presenterar stolt:

ARASH & SASY LIVE IN CONCERT!

Vi bjuder på en kväll och natt fylld av värme, glädje, dans, musik och underhållning i absolut världsklass med konserter och efterfest till 03. Med oss har vi vår egen resident DJ Abtin som kommer att bjuda på persisk musik i absolut världsklass in på sen timmarna!

Trädgår’n har i över 100 år varit Göteborgarnas favoritnöjesarena! Världsartister gästar kontinuerligt och klubben Port Du Soleil är den enda svenska klubben på listan över världens 100 bästa nattklubbar. Det är helt enkelt Sveriges absolut främsta och mest kompletta nöjesarena med sin över 100-åriga historia som en fantastisk, anrik nöjesoas.

LIVE ON STAGE: ARASH!
Upplev den persiska världsstjärnan Arash live på Atishs scen! Arash intar scenen med sitt fullmannaband och bjuder på en konsert som du inte vill missa! Med låtar som Boro Boro, Temptation, Donya, Melody, Dasta Bala, Tekon Bede och mycket mer!

LIVE ON STAGE: SASY!
Den persiska rap- och popstjärnan Sasy har tagit den persiska musikvärlden med storm med sin hitlåt Gentleman. Se honom framföra sina gamla och senaste hits live på Trågår’n!

INFO:
Trädgår’n öppnar: 21.00
Biljetter: 595SEK (serviceavgift tillkommer)
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+

Buy Ticket

Event Detail

2019-11-07 21:00
2019-11-08 02:00
Nya Allén 11

Organizers

Atish
info@atish.se
460739949994
atish.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more