DARYA DADVAR & ENSEMBLE i Göteborg

The event is expired

Genom att kombinera traditionell iransk musik med stilar som barock, jazz och blues så skapar Darya Dadvar något helt nytt. Hon ses som en av de mest innovativa artisterna inom World Music idag och är en av Irans populäraste kvinnliga artister. Hennes unika sätt att kombinera traditionella persiska sånger med europeisk klassisk musik har gett lyssnare och fullsatta salonger över hela världen. Hon är även känd för att kombinera olika musikstilar i samma sång, slå ihop olika tidsperioder, språk och dialekter. Hon följer sina instinkter och har tack vare det lyckats skapa en helt egen sångstil.

FeminEast
Internationellt Musik

Kvinnliga röster i världen

Oförglömliga konserter som riktar strålkastarljuset mot kvinnliga röster från Mellanöstern. Röster som tar plats, revolutionerar, banar väg och förändrar – i en värld där alla inte har samma förutsättningar.

FeminEast lyfter fram starka kvinnor som genom sina röster och sitt artisteri verkar för sina medmänniskor. En unik artistkavalkad som sprider energi och styrka, intryck som lämnar avtryck. FeminEast görs i samarbete med Riksteatern.

Buy Ticket

Event Detail

2019-11-28 19:00
2019-11-28 20:30
Stora Teatern

Sponsors

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more