MAH ENSEMBLE I Göteborg

The event is expired

Mah Ensemble grundades 2006 för att lyfta och sprida persisk musik till en bredare publik. Deras uppdrag har tagit dem runt Europa flera gånger men även till Australien. Att lyfta fram och stödja persiska artister har varit en given del av deras arbete. Precis som på deras senaste Europa-turné så frontar den kurdisk-iranska sångaren Sahar Zibaei. En ung och driven kvinnlig artist som framför kurdisk folkmusik och iransk klassisk musik. Hon åtföljs bland annat av Majid Derakhshani som betraktas som mästaren i tar, en långhalsad luta och ett av Irans viktigaste instrument.

FeminEast
Internationellt Musik

Kvinnliga röster i världen

Oförglömliga konserter som riktar strålkastarljuset mot kvinnliga röster från Mellanöstern. Röster som tar plats, revolutionerar, banar väg och förändrar – i en värld där alla inte har samma förutsättningar.

FeminEast lyfter fram starka kvinnor som genom sina röster och sitt artisteri verkar för sina medmänniskor. En unik artistkavalkad som sprider energi och styrka, intryck som lämnar avtryck. FeminEast görs i samarbete med Riksteatern.

Biljetter: 195 -260 SEK
Students: 95-130 SEK

Buy Ticket

Event Detail

2019-12-01 18:00
2019-12-01 21:00
Göteborg Konserthuset

Organizers

FeminEast
info@gso.se
0046317265300

Sponsors

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more